Fredrik Segerfeldt, stureakademiker och allmänt mörkerreaktionär skrikdebattör, är i princip besatt av arbetarrörelsen och allt till vänster om honom. Det märks inte minst på hans twittrande som alltför ofta är så galet att det är svårt att se någon, hans vänner inom högern inkluderad, ta honom på något som helst allvar. Men bara för att tydliggöra hur ute och cyklar han här, kommer här tio tweets som är helt galna och borde få varje sansad människa att mest skaka på huvudet. 10. Att forska om arbetslivet är tydligen socialism Arbetslivsinstitutet bestod tydligen, när det begav sig, enbart av folk som skulle bekräfta en socialdemokratisk världsbild.

9. Är du mot vinst i välfärden är du mot marknadsekonomi

Att inte vilja ha vinst i välfärden är som att vilja ha planekonomi.

8. Kan verkligen inte släppa Shibbye och Persson...

Lite mer på samma tema. Det är visst ironiskt att två journalister är fänglade i ett land som kallar sig kommunistiskt, för att de själva enligt Segerfeldt, har liknande åsikter.

7. …eftersom de är som av samma skrot och korn som nazister

Segerfeldt jämför de två journalisterna Martin Schibye och Johan Persson, som suttit fängslade i Etiopien,  för att de någon gång uttalat sig att de står till vänster, med nazister och rasister. Lämpligt? Hederligt? Nej, men vad kan man förvänta sig?

6. Experten på vantolkning

Här visar Segerfeldt på sin ytterst bristfälliga läsförsteålse när han vantolkar en text Kawa Zolfagary skrivit på Politism som handlar om människor som kommer hit, heter något avvikande, och får rasistisk skit över sig.

5. Fackföreingar är värre än rasism

För en vit välbärgad man som hela sitt vuxna liv fått sin vulgärpropaganda finansierad av näringslivet kan det kanske te sig så.

4. Det här med mänskliga rättigheter

...och här kommer en märklig liknelse. Public Service likställs med att slippa få skott i pannan. Rimligt...

3. LO älskar och skapar arbetslöshet

Here we go again. LO skapar arbetslsöhet för att de vill ha schysta villkor på arbetsmarknaden.

2. Det är LO:s fel att folk drunknar

Det är LO:s fel att folk dör i överfulla flyktingbåtar på väg till Europa. Allt som är fel i världen kan knytas till LO.

1. Ett steg från nackskott

Den svenska arbetarrörelsen, år 2013, är bara ett litet steg från att syssla med nackskott och är allmänt hemsk. Glasklart.