DONATION. Många på högerkanten, härförda av riksdagsledamoten Lars Beckman, har legat på oss att vi ska avslöja var vi får alla våra pengar ifrån. Det gav oss en briljant idé - vi tänker börja samla in pengar.

Varför ge Alliansfritt Sverige pengar?

För att vi kan hitta på en massa bus så som Svenskt Näringsliv Svarar eller Tacka Alliansen. De utgifter vi har idag är serverutrymme och domännamn men vi har planer på att gå över till bättre tekniska lösningar. För detta behöver vi resurser i form av pengar - dina surt förvärvade pengar. Exakt vad vi gör med pengarna beror mycket på hur mycket vi får in. Men du kan vara säker på att donationerna går till att göra livet surt för alliansen.

Så hur ger jag Alliansfritt Sverige mina surt förvärvade pengar?

SMS

SMS:a nummer 72550 med texten Alliansfritt + summa (belopp: 10 25 50, 100, 150 eller 200). Exempel: Alliansfritt 100

Operatörstaxa för SMS tillkommer. Ca 70% av det som dras från ditt konto går till oss.*

Jag har ingen mobil och jag gillar inte att SMS:a hit och dit - hur gör jag?

Post/bankgiro

För dig som vill donera mer pengar eller helt enkelt gillar old-schoolbetalning så har vi även ett post- och ett bankgirokonto. Även små betalningar!

PG: 61 75 03-8
BG: 801-8764

Men jag är en hypermodern internetperson och jag föredrar något webbaserat - vad kan jag göra?

Flattr

Flattr är en form av sociala mikrokrediter. Ladda ditt konto och belöna de inlägg just du tycker om.

Oavsett hur du betalar så går pengarna du donerar till stödföreningen Alliansfritts Vänner. Föreningen fördelar de medel den för in på Alliansfritt Sveriges olika projekt.* Vi önskar att 100 % av pengarna gick direkt till oss men teleoperatörerna tar ut dessa marginaler för att de kan, tyvärr. Och vi har valt den för oss allra billigaste SMS-lösningen på marknaden. För den som vill att alla pengar ska gå direkt till oss så finns alltid Postgiro och Bankgiro - då går pengarna i princip på öret till oss.