Om Alliansfritt Sverige

Alliansfritt Sverige har funnits sedan 2006 – bortsett från ett litet uppehåll mellan september 2014 och oktober 2015. Vi granskar vad de fyra partierna i Alliansen ägnar sig åt och samlar nyheter från allsköns olika kanaler. Ibland allvar, ibland trams – men alltid fokus på högern. Stundtals ägnar vi också tid åt andra politiska spelare som högerns ledarsidor och direktörslobbyisterna på Svenskt Näringsliv.

Varför var vi borta mellan september 2014 och oktober 2015? Alliansregeringen fick lämna ifrån sig nycklarna till Rosenbad. Vi trodde att Alliansfritt hade spelat ut sitt. Det kom då som lite av en överraskning att de skulle fortsätta kontrollera den ekonomiska politiken. Och börja hetsa mot tiggare, människor på flykt och att Moderaterna skulle lyckas få kärnväljare som Blondinbella att vända dem ryggen.

Sidan drivs helt ideellt utan någon extern finansering alls. Alla högermänniskor som påstår annorlunda har bara svårt att hantera världsbildskrocken som sker när någon engagerar sig för något som inte är sponsrat av stora pengar.

– Redaktionen

Alliansfritt Sverige

Om oss skribenter

Ida Harju Håkansson

OM MIG: Pluggar i Uppsala, ursprungligen från Stockholm. En sån där SSU:are som hyser en osund fascination för Blondinbellas blogg. Trevlig och korrekt, men hon är kanske inte som person den som kommer fram och ger en stor kram.

HarjuHakansson

Senaste nytt från oss